Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 22/10/2019

Diversiteit: een intersectorale info- en netwerksessie

Samenwerken met culturele verschillen op de werkvloer: een uitdaging maar ook een verrijking”  Een info- en netwerksessie met Houssein Boukhriss.

DINSDAG 26 november 2019 van 9u30 tot 12u:

Intersectorale info- en netwerksessie (Gratis)


Als medewerker of leidinggevende hebt u waarschijnlijk te maken met een divers personeelsbestand, bestaande uit verschillende nationaliteiten, culturen en godsdiensten. Dit kan zeer verrijkend zijn maar het is soms ook een uitdaging. 

De realiteit leert ons dat verschillen tussen mensen ook meningsverschillen, interpretaties, misverstanden en soms wederzijdse vooroordelen met zich kunnen meebrengen, want ‘de onbevooroordeelde mens’ bestaat nu eenmaal niet.


Op 24 september 2018 vond er reeds een interessant lerend netwerk plaats met Houssein Boukhriss die al meer dan 35 jaar ervaring heeft met Diversiteitsmanagement. 

De deelnemers kregen niet alleen een algemene kijk op wat diversiteit is, hoe ermee om te gaan en welke uitdagingen dit met zich meebrengt. Het zette hen ook aan tot nadenken over hoe dit toe te passen in het bedrijf. Hierbij kwamen een hoop nieuwe vragen boven waardoor we graag opnieuw de expertise van Houssein Boukhriss inroepen om deze vragen te beantwoorden. Misschien kon u toen niet aanwezig zijn, maar zit u boordevol vragen over een diverse werkvloer. Je bent dan natuurlijk ook welkom!

Schrijf je in voor het lerend netwerk en geef op voorhand je vragen door. Op het inschrijvingsformulier kan je je vragen per thema stellen die op 26 november zullen beantwoord worden of waar nieuwe inzichten over worden gegeven.


Praktisch

Voor wie? Een interactieve informatiesessie voor zaakvoerders en personeelsverantwoordelijken.

Wanneer? Op dinsdag 26 november 2019 van 9u30 tot 12u. Aansluitend vindt er een lichte lunch plaats.

Waar? Zaal Driessens – 2de verdiep - Metrologielaan 8 te 1130 Brussel

U kan gebruik maken van de Parking Bezoekers.


Meer info? Neem contact met ons op E: info@taxi-info.be//T: 02/245 11 77


Deze opleiding wordt georganiseerd door de volgende sectoren: Verhuizingen, Transport & Logistiek, Afhandeling op Luchthavens, Taxi & VVB, Autobus & Autocar, Handel in Brandstoffen.