Nieuws

Zoeken

Laatste nieuws

  • 29/01/2014

Nieuwe opleidingssessies INFO ON THE GO

In de 5 kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen worden er dit voorjaar opnieuw opleidingssessies georganiseerd voor de taxichauffeurs.

In de 5 kunststeden Antwerpen, Brugge, Gent, Leuven en Mechelen worden er dit voorjaar voor de laatste keer opleidingssessies georganiseerd voor de taxichauffeurs. Tijdens deze vormingsdag worden de chauffeurs opgeleid tot toeristische ambassadeur van de stad waarin ze werken! Er worden zowel rond klantvriendelijkheid, als rond de toeristische trekpleisters in de stad tips meegegeven aan de chauffeurs.

 

 

In de loop van 2013 hebben al 373 taxichauffeurs deze opleiding gevolgd. De chauffeurs waren zeer enthousiast en in Gent en Antwerpen had in oktober vorig jaar de eerste officiële diploma-uitreiking plaats.

 

Bovendien is de opleiding kosteloos en ontvangt u als werkgever per chauffeur die de opleiding volgt een tussenkomst van 75€ in de loonkost.

 

Wanneer hebben de opleidingen plaats:

Via deze link, kan u per stad de opleidingsdagen terugvinden >>>>>>

 

Hoe inschrijven:

In principe hebben alle werkgevers en ook alle chauffeurs in de kunststeden van de stadsadministratie al een brief en uitnodiging voor de opleiding ontvangen!

Indien niet kan u via deze link contact opnemen met de verantwoordelijke voor de opleidingen >>>>>>

 

Verschillende werkgevers en taxichauffeurs zijn alvast overtuigd van de meerwaarde van deze opleidingen!!! Aarzel dus niet om uw chauffeurs in te schrijven, want het is de laatste kans!!!